Definitieve ontharing

Er is nu eindelijk een systeem voor definitieve ontharing op de markt dat die naam waardig is.

  • Geavanceerd
  • Grensverleggend
  • En wetenschappelijk bewezen.

Tal van dermatologische rapporten bewijzen dat de Energist-Ultra met zijn unieke VPLT-systeem succesvol is, daar waar andere systemen falen.

Hoe werkt de Energist-Ultra?

De Energist-Ultra werkt met gepulseerd licht, dwz licht wordt aangetrokken door de kleurstof (melanine, pigment) van het haartje en wordt omgezet in warmte. Deze warmte, die minimum 65°C moet bereiken, vernietigt de groeicellen binnenin het haarzakje en zorgt er op deze manier voor dat de haren die in de groeifase zijn, voorgoed verdwijnen. Het unieke bij dit apparaat is dat de opwarming enkel gebeurt in de haarfollikel, zonder het omliggende weefsel mee op te warmen. Na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

De behandeling geeft uitstekende resultaten op alle lichaamsdelen : gelaat, hals, armen, benen, oksels, bikini, rug, borst en buik.

Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar na de eerste behandeling. Om definitieve ontharing te bekomen, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk, afhankelijk van uw huid-en beharingstype : gemiddeld 4 à 8 sessies. De tijd tussen de sessies verschilt van persoon tot persoon en hangt af van de plaats van de beharing en de groeicyclus van de haren en kan variëren tussen de 4 en 12 weken.

Wat maakt de Energist-Ultra de KEIZER van de lichttechnologie?

Tal van dermatologische rapporten bewijzen dat de Energist-Ultra met zijn unieke VPL-systeem succesvol is, daar waar andere systemen falen.

Door het unieke VPL™-systeem is elke flits nog eens onderverdeeld in een reeks micropulsen, zogenaamde gelijkmatige blokpulsen. Die zorgen ervoor dat de temperatuur in het haartje verder kan opwarmen (wat meer kans op vernietiging geeft) en ondertussen kan de huid afkoelen. Hierdoor kunnen ook dunne haren en haren met weinig pigment effectief behandeld worden.
Behandeling op maat geeft een beter en sneller resultaat !

Ook dient de zon of zonnebank zoveel mogelijk vermeden te worden vanaf een paar weken voor elke behandeling tot een week na elke behandeling, of men dient een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken

Hoeveel kost een behandeling ?

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijden een intake gesprek.
Behandeling met de Energist biedt u tal van voordelen : al uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum aan tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent, samen met een grote tijdsbesparing ! Bovendien is de Energist behandeling comfortabel en risicovrij.

Foto's voor en na

 

Bekijk de video