Missie en visie

Missie

Met ‘Instituut Adagio’ kies ik bewust voor een aanpak gericht op huidverbetering, huidverjonging en definitieve ontharing.

Om mijn klanten deskundig te begeleiden naar een hoger niveau in hun huid heb ik mij gespecialiseerd als Skin Coach. Professioneel en eerlijk advies staat hierbij voor mij steeds op de eerste plaats. Samen met mijn klanten streef ik naar een optimaal resultaat dat we rustig opbouwen. Hiervoor ga ik de huid van mijn klanten steeds grondig onderzoeken, opbouwen, optimaliseren en onderhouden. Stap voor stap werken we samen aan een sterkere, meer weerbare huid.

Door de combinatie van high level technieken in het instituut en aangepaste huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik, zorg ik er dag na dag vol passie voor dat elke huid straalt van gezondheid.

Visie

Instituut Adagio wil elke huid laten stralen van gezondheid.

Ik koos bewust voor onschadelijke producten zonder chemische toevoegingen die heel effectief werken op élke huidconditie. Een groot respect voor mens, dier en milieu staat hierbij voor mij steeds voorop.

Bij Instituut Adagio ga je stralend en met een goed gevoel naar buiten en krijg je als extraatje dat je je ecologische voetafdruk niet groter maakt.