Huidverjonging via pulse light

Een veilige, efficiënte manier voor huidverbetering

Naarmate de jaren vorderen, veroudert onze huid onder meer door de UV-straling van de zon
en door de afnemende aanmaak van collageen. Als gevolg hiervan zien we dat de huid haar elasticiteit verliest, rimpels verschijnen en rode bloedvaatjes en pigmentvlekken ontsieren de huid. Toch willen wij graag zolang mogelijk een gezonde en jeugdige uitstraling behouden.
De lichtflitstherapie van Energist zal u weer een frissere en jongere uitstraling geven !

Hoe werkt de huidverbetering van Energist ?

De veilige intense lichtenergie van Energist wordt in de huid omgezet in warmte-energie. Dit geeft een prikkel aan de huidcellen, de zogenaamde fibroblasten, die als reactie nieuwe collageen en elastine aanmaken.
De behandeling geeft uitstekende resultaten op gelaat, hals, décolleté en handen. Door de aanmaak van nieuw collageen vervagen rimpels en de huid wordt terug voller en steviger.
Ook ouderdomsvlekken, kleine huidverkleuringen en verwijde bloedvaatjes op het gelaat, hals decolleté en benen zullen verminderen of verdwijnen met de Energist behandelingen.
Behandelingen die op regelmatige basis worden uitgevoerd, kunnen beschouwd worden als een voortdurend huidverzorgingsprogramma van het hoogste niveau voor klanten van eender welke leeftijd. Resultaten zijn reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn gemiddeld 3 à 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

 

Wat maakt de Energist-Ultra de KEIZER van de lichttechnologie ?

Door het unieke VPL™-systeem bevat elke flits een reeks van micropulsen waardoor de energie kan worden aangepast aan de specifieke noden van de huid. Zo kan er met hoge energie gewerkt worden zonder gevaar. Een huidverbeterende behandeling met Energist is absoluut veilig en een weldaad voor elke huid.

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig ?

Het is zeer belangrijk dat de huid niet zongebruind is voor en tijdens de behandelingen met de Energist. Anders zal het licht door het pigment van de huid geabsorbeerd worden, waardoor de behandeling onaangenaam wordt en veel minder effectief. Tevens ontstaat dan de kans op bijwerkingen. Het is aan te raden een zonnecrème met hoge beschermingsfactor te gebruiken tot enkele weken na de behandeling.

De behandeling is niet pijnlijk, meestal wordt niet meer dan een lichte prikkeling gevoeld, gevolgd door een warmtegevoel dat enkele minuten aanhoudt.

Demo film Energist VPL/definitieve ontharing/huidverbetering