pH-formula : de nieuwe generatie peelings… huidresurfacing

pH-formula heeft een peelingmethode ontwikkeld die de meest voorkomende huidproblemen doeltreffend behandelt en tegelijkertijd de nevenwerkingen, zoals roodheid en overmatige afschilfering tot een minimum herleidt.

Op maat gemaakte behandelingen

Net zoals we allemaal verschillend zijn, kan er voor elk probleem een aangepast programma met behandelingen en aangepast producten opgemaakt worden zodat aan de noden en verwachtingen van iedereen kan beantwoord worden. Daarenboven kunnen de behandelingen met andere technieken worden gecombineerd om de doeltreffendheid nog te versterken.

Aangepaste producten voor de beste resultaten.

Deze producten zijn allemaal geformuleerd om de effecten van de behandelingen te versterken.

Kan ik mijn activiteiten onmiddellijk hervatten na een behandeling ?

Na een behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten onmiddellijk hernemen. Gedurende de volledige behandelingsduur is het aangeraden om zich niet aan de zon bloot te stellen (met inbegrip van zonnebank). De huid dient gedurende de kuur steeds beschermd te worden met een SPF30. De huid zou heel intens kunnen reageren en snel(ler) verbranden. We raden ook aan om enkele uren na de behandeling niet intensief te sporten of een sauna te nemen.

Hoe werkt deze nieuwe generatie peelings ?

Een huidresurfacing is een korte behandeling van zo’n 30 à 45 minuten, met zelf neutraliserende actieve bestanddelen die laag op laag worden aangebracht naargelang de noden en de gevoeligheid van de huid. Wij kunnen deze behandelingen gans het jaar aanbieden en niet enkel tijdens de wintermaanden, doordat wij de kandidaten zorgvuldig evalueren met behulp van een huidgevoeligheidstest, ontwikkeld door pH-formula.

Wat we uitzonderlijk vinden aan deze behandelingen is dat het een multifunctioneel resurfacingsysteem is dat niet alleen een minimale afschilfering van de huid veroorzaakt, maar die vooral cellen stimuleert om zich te vernieuwen. Bovendien kunnen de behandelingen met andere technieken gecombineerd worden voor betere resultaten, zoals bv. Led of Vpl …

Welke huidproblemen kunnen aangepakt worden met pH-formula ?

Door de unieke samenstelling van de behandelingen zullen de actieve ingrediënten beter en dieper in de huid indringen, waardoor optimale resultaten behaald kunnen worden.

Deze optimale penetratie wordt bekomen door toevoeging van een exclusief complex aan de behandelingen – het pH-DVC. Dit uniek complex zal ervoor zorgen dat alle actieve bestanddelen diep en langzaam in de huid penetreren. Daardoor wordt aan het huidoppervlak geen of weinig schade veroorzaakt en zullen de producten werken waar ze horen actief te zijn, namelijk in de diepere lagen van de huid.

Hoe verloopt een pH-formula behandeling ?

VOORBEREIDING
Om een optimaal resultaat te bekomen is het noodzakelijk de huid voor te bereiden met de active cream . Dit serum wordt ‘s morgens en ‘s avonds onder de gewoonlijke verzorging aangebracht en dient 2-3 weken voor de eerste behandeling gestart worden.

BEHANDELING
De behandeling zélf wordt door de huidspecialist uitgevoerd. Die zal de sterkte en het aantal behandelingen bepalen afhankelijk van de gevoeligheid en de toestand van de huid. Meestal zijn 4-6 behandelingen nodig met telkens 2 tot 4 weken tussen.

NAVERZORGING
Na elke behandeling kan de huid wat trekkerig aanvoelen. Breng een P.O.S.T Recovery creme zo vaak als nodig aan die uw huidspecialist u heeft aangeraden. De dag na behandeling begint men de Recovery aan te brengen onder de gewoonlijke verzorging om de bekomen resultaten te optimaliseren.