LED Lichttherapie

Voor een mooie huid, schakel het licht aan !

Een jeugdige uitstraling en een algemeen gevoel van welzijn dankzij de revolutionaire LED lichttherapie van Energist ReGEn

Wat is ReGen ?

ReGen is een nieuwe technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood en blauw LED licht. Het systeem werd ontwikkeld na jarenlang intensief onderzoek.

Hoe werkt ReGen rood ?

Het energetische licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor een verhoogde cellulaire activiteit ontstaat. De diverse huidcellen slaan energie op en worden optimaal gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Het resultaat

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen;
  • De vochtbalans verbetert;
  • Couperose en pigmentvlekken verzachten;
  • De poriën verkleinen;
  • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond.
  • De spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke versteviging en lifting van de huid tot gevolg.

Hoe werkt ReGen blauw ?

Het energetische blauwe licht werkt oppervlakkig in de huid en heeft een vernietigende werking op de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de vorming van acnépuistjes.
Blauw licht bij acné : tijdens de kuur wordt de acné geleidelijk aan minder. Enkele weken na de kuur wordt gemiddeld een verbetering van 76 % waargenomen.

Hoe werkt ReGen rood en blauw samen ?

Een mix van rood en blauw licht samen werkt kalmerend op een geïrriteerde huid. Bij acné en acnéletsels heeft het een genezingsbevorderende werking.

Is het veilig ?

De wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron bevat geen schadelijk UVA- of UVB-licht. ReGen behandelingen zijn absoluut veilig en zijn dan ook geschikt voor alle leeftijden.

De behandeling

De behandeling duurt ongeveer een halfuurtje, waarbij het licht gedurende 20 minuten op de huid wordt geplaatst. De combinatiemogelijkheden en het aantal behandelingen die voor u best geschikt zijn, worden vooraf afgesproken. Meestal bestaat een kuur uit 10 behandelingen, gespreid over 5 weken.

Onmiddellijk zichtbaar resultaat ?

Rood licht : de meeste mensen ondervinden een onmiddellijk effect vanaf de eerste sessies, namelijk een egaler en zachter huidbeeld, de huid straalt meer en voelt strakker aan.

Blauw licht bij acné : tijdens de kuur wordt de acné geleidelijk aan minder. Enkele weken na de kuur wordt gemiddeld een verbetering van 76 % waargenomen.