Hydrafacial

Huidvernieuwing door hydradermabrasie en milde mesotherapie.

Uw huid jaren jonger op een natuurlijke, veilige, aangename manier en … met langdurig resultaat !

Om daadwerkelijk huidvernieuwing te bekomen, is het peelen van de huid noodzakelijk. Door te peelen oogt de huid meteen gladder, wordt de celactiviteit gestimuleerd en de opnamecapaciteit van de huid om verzorgende producten op te nemen, neemt enorm toe. De meeste peelingmethodes hebben echter een irriterend en deshydraterend karakter, wat op termijn de huidveroudering versnelt.

Hydradermabrasie met de gepatenteerde HYDRAFACIAL is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering ZONDER NADELEN !

Hydrafacial peelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Tegelijk wordt de huid optimaal gehydrateerd.
Hydratatie is de basis van een gezonde, stralende huid.

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de HYDRAFACIAL. De diepere lagen van de huid krijgen als het ware een infuus met een cocktail van vitamines en andere anti-oxydanten. Van deze cocktail werd een lange termijn activiteit en huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond !

Voor wie is de hydrafacial geschikt?

Kort samengevat : voor ALLE HUIDTYPES. Zelfs de meest gevoelige huid reageert goed op de hydrafacial behandeling.
Volgens uw unieke huidconditie kunnen de serums gecombineerd worden, zodat u steeds een behandeling-op-maat krijgt.

Hoe lang duurt een behandeling?
Is er een herstelperiode of pijn ?

De hydrafacial behandeling is snel en efficiënt en neemt een uurtje in beslag, inclusief een aangenaam ontspannende massage als afsluiter.
Er is geen ongemak tijdens de procedure, de behandeling is aangenaam en verfrissend. Je kan make-up aanbrengen en je normale activiteiten hervatten onmiddellijk na de behandeling, gezien er geen herstelperiode is.

Welke resultaten kan men verwachten?

Veel mensen melden zichtbare huidverfijning en een gelijkmatige, stralende huid na slechts één behandeling. Het gladde resultaat en de hydratatie kunnen een week en langer aanhouden.

Een reeks van 6 behandelingen, à rato van één behandeling per week, is aanbevolen als u echte huidverjonging wilt bereiken. Fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie en acné zullen sterk verminderen tot verdwijnen.

Na uw eerste serie behandelingen, kan u de resultaten behouden met een HYDRAFACIAL onderhoudsbehandeling, elke twee tot vier weken.

Bekijk de video's omtrent Hydrafacial

Demo film Energist VPL/definitieve ontharing/huidverbetering