Elastine infusion Therapy

Dermalastyl Elastine Infusion Therapy: 1 behandeling draait de tijd 2 jaar terug !

Nadat de eerste rimpels zich vormen, volgen al snel ook de eerste tekenen van huidverslapping. Het wordt voor het eerst zichtbaar aan de ogen en verschijnt vervolgens ook in de rest van het gelaat. De huid wordt niet alleen slap en mist volume, maar ze ziet er ook moe en dof uit.

Vanaf nu kan dit proces omgekeerd worden ! 

Collageen en vocht kan sinds vele jaren met producten en apparatuur (VPL- hydrafacial – LED) gestimuleerd worden waardoor deze stoffen terug toenemen in de huid. Helaas was dat met elastine nog nooit gelukt.

Met de elastin infusion therapy kan de verouderde huid opnieuw voorzien worden van stevigheid en elasticiteit en dat op een wetenschappelijk-bewezen manier.

Elastine is immers verantwoordelijk voor de veerkracht van de huid. Helaas maakt onze huid geen nieuwe elastine meer aan vanaf de puberteit en tot voor kort was hier niets aan te doen.

Dankzij het unieke ingrediënt, Elastatropin, bevat 1 behandeling de hoeveelheid elastine die doorgaans tijdens een periode van 2 jaar verloren wordt. Tijdens de behandeling dringt deze elastine in de bovenste huidlagen en verbindt ze zich aan reeds bestaande elastinevezels.
Die worden hierdoor sterker en de natuurlijke afbraak ervan wordt tegengehouden !

Met de elastin infusion therapy keert huidverslapping om naar huidversteviging ! 

Voordelen van de dermalastyl elastin infusion therapy 

  • Ontwikkeld uit wetenschappelijk onderzoek naar methodes voor wondheling en huidverbetering. Aanvankelijk werden de producten dan ook enkel medisch toegepast. Sinds kort zijn ze ook bij getrainde elastin-infusion therapeuten te verkrijgen.
  • De behandeling voelt aangenaam
  • Uiterst doeltreffend, onmiddellijk na de eerste behandeling zie je een duidelijke verbetering van de huid
  • Kan makkelijk toegevoegd worden aan alle andere gelaatsverzorgingen
  • 1 x per maand, liefst in kuurvorm uitgevoerd
  • Resultaten : vervaging van fijne lijntjes en rimpels, een betere doorbloeding, strakkere huidcontouren en meer volume en stevigheid van de huid.