Cryomeso

Cryomeso biedt 3 behandelmogelijkheden in slechts 1 apparaat.

1.  No Needle Mesotherapy

Cryomeso biedt een nieuwe, baanbrekende werking binnen het gebied van mesotherapie. Zonder naalden of injecties, is de Cryomeso-apparatuur in staat om actieve ingrediënten in de huid binnen te brengen ter hoogte van de lederhuid en zelfs tot in de cellen van de lederhuid. Het principe dat hiervoor gebruikt wordt is electroporatie, een zeer efficiënte en veilige methode om producten heel diep in de huid in te sluizen, die zelfs bekroond werd met een Nobelprijs.Wat is electroporatie ? Tijdens de behandeling wordt een toestel op de huid geplaatst, dat ervoor zorgt dat alle huidcellen zich gaan openstellen. Daardoor kunnen de steriele producten dwars door de huid tot IN DE CEL geraken en daar hun actieve stoffen afgeven. Door electroporatie geraken producten tot in de diepste huidlagen.

2. Warmtebehandelingen

Daarnaast biedt de Cryomeso de mogelijkheid de huid op te warmen tot 40 °C. Dit zorgt niet alleen voor een aangename en ontspannende werking, maar maakt de huid ook extra ontvankelijk voor de opname van producten die via electroporatie worden ingesluisd.

3. Cryo-behandelingen

Cryo-therapie, ofwel de werking van een thermale shock op huid en spieren, heeft in de medische wereld haar nut al uitgebreid bewezen. De cryo-functie zorgt voor een extreem verbeterde doorbloeding en voor een sterk verhoogde pompwerking van de haarvaatjes, waardoor het gehele weefsel en de cellen zich optimaal vullen met zuurstof. De temperatuur kan in stappen verlaagd worden van 0°C tot -10°C. Cryotherapie heeft in het bijzonder een liftende, verstrakkende werking op de huid en op de onderliggende spieren (wordt dan ook ‘cryolift’ genoemd) en is daarom ook zeer geschikt om er verslapte huid mee te behandelen.

De Cryo-functie heeft trouwens de mogelijkheid de huid te kalmeren bij een ontstekingsreactie. Tevens kan de huid met de cryo-functie verdoofd worden alvorens een gevoelige behandeling uit te voeren.

CryoMeso is hét perfecte apparaat om kostbare vitaminecocktails diep in de huid én in de cellen af te leveren en biedt tegelijk de exclusieve huid- en spierversteviging van cryotherapie !