Onderzoeken en opbouwen

Onderzoeken

Bij nieuwe klanten overlopen we samen een vragenlijst om de specifieke wensen, problemen en vragen te bespreken. Daarnaast breng ik , met een gespecialiseerd meettoestel de conditie en de gezondheid van de huid in kaart  en bespreken we de optimale aanpak en gebruik van producten en/of voedingssupplementen en/of gebruik van apparatuur voor huidverbetering. De resultaten van de meting en de foto’s worden opgeslagen op de computer, zodat we steeds terug kunnen kijken naar de huidtoestand in de beginsituatie.

Bij bestaande klanten ga ik de conditie en gezondheid van de huid ook regelmatig in kaart brengen (1 à 2x per jaar) met de MC100 (meettoestel), zodat we heel onderbouwd het resultaat van de voorgaande behandelingen kunnen meten en nieuwe stappen kunnen zetten naar het volgende niveau in de huidverzorging.

Opbouwen

Op basis van de uitslagen van de huidanalyse met de MC1000 in de vorige stap, ga ik de gezondheid en de conditie van de huid eerst rustig opbouwen, indien dit nodig is. We zorgen er samen voor dat de huid sterker en weerbaarder wordt of dat ze volledig voorbereid is op verdere behandelingen door specifieke thuisverzorgingsproducten en/of voedingssupplementen te laten gebruiken.