Huidverbetering/Huidverjonging

Geniet van een huidverzorging, huidverbetering of anti-aging behandeling in Instituut Adagio.

Instituut Adagio staat al jaren gerant voor een gespecialiseerde aanpak inzake huidverbetering, huidverjonging en anti-aging behandelingen.
In Instituut Adagio staat de balans tussen uw innerlijke en uiterlijke schoonheid centraal. U krijgt er de aandacht die u verdient en géén doorsnee aanpak. Wilt u even tot uzelf komen en/of wilt u enkele probleemzones aanpakken, dan bent u bij Instituut Adagio aan het juiste adres. Fijne rimpeltjes, verslapping van de huid, pigmentstoornissen, couperose, rosacea, acné, eczeem, psoriasis, …

Voor al deze problemen, bestaan er producten en/of apparatuur die de huid sterk kunnen verbeteren en/of verjongen.

Hoe verloopt een eerste afspraak ?

Bij een eerste bezoek maak ik extra tijd voor je vrij om te bepalen wat je wensen zijn. Na een grondige manuele huidanalyse en/of mét een specifiek computerprogramma worden de problemen of storende elementen  in kaart gebracht. In samenspraak met de klant wordt dan een behandelprogramma op maat samengesteld.
 
De zaak is al jaren gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en definitieve ontharing en dit met behulp van aangepaste apparatuur en gerichte verzorgingsproducten van Dr. Baumann en Jane Iredale (verzorgende make-up). Voor meer info in verband met de producten of nieuwste apparatuur, zie verder op de site.

>>> Huidverzorging Dr. Bauman <<<

>>> Huidverbeterende make-up van Jane Iredale <<<

>>> pHformula <<<